מתאריך

עד תאריך

נוסעים

ויזה לקנדה

הוצאת ויזה לארה״ב עם המומחים של אמסלם

החל מחודש מרץ 2016 כל אזרח ישראלי המגיע לקנדה דרך האויר נדרש להנפיק אישור כניסה אלקטרוני לקנדה (נוסעים המגיעים בדרך היבשה או בשייט אינם נדרשים לויזה).

 

תוקף האישור - 5 שנים מיום ההנפקה או עד פקיעת תוקף הדרכון - המוקדם מביניהם.

 

מסמכים דרושים

 

1. צילום דרכון בתוקף. במידה ויש דרכון נוסף (אזרחות נוספת)- יש להעביר אלינו צילום של שני הדרכונים.

2. טופס בקשה מלא (לחצו לפתיחת הקובץ או ר' מסמכים מצורפים בתחתית העמוד)

* עקב מגבלות אבטחה ושיתוף לא ניתן לערוך את הטופס במצב מקוון. לאחר פתיחת הקובץ, יש להוריד את הטופס למחשב כקובץ WORD או לחילופין ניתן לשמור את הקובץ בכונן הדרייב הפרטי שלך.

 

עלות - 20 $ USD

זמן הטיפול - עד 2 ימי עבודה



העברת המסמכים:
 
אנא העבירו את המסמכים אלינו לכתובת: [email protected]

 

לא סגורים על כל הפרטים?

צרו עימנו קשר ונשמח לעמוד לשרותכם.

*9817

נשלח בהצלחה