מתאריך

עד תאריך

נוסעים

ויזה לסין

הוצאת ויזה לסין עם המומחים של אמסלם

אזרחים ישראלים העומדים לבקר בסין יידרשו להצטייד באשרת כניסה טרם הגיעם למדינה.  

כל ישראלי הנוסע לסין כתייר או במסגרת אחרת, צריך להחזיק ויזה לסין, לרבות ישראלי המחזיק באזרחות נוספת.

במקרה של נחיתה בסין לצורכי מעבר (טרנזיט) לשהייה של עד 24 שעות, אין צורך להוציא ויזה.

אין צורך בויזה לצורך כניסה להונג קונג ומקאו.  

על מנת להכנס לטיבט מתוך סין יש צורך בהוצאת פרמיט, אותו ניתן להשיג בסוכנויות הנסיעות השונות בסין. כניסה לטיבט מתוך נפאל אינה מצריכה הוצאת ויזה לסין, יתרה מכך, הוצאת ויזה לסין ובקשת פרמיט לכניסה לטיבט מתוך נפאל, תביא לביטול הויזה הסינית. 

על אף שהאכיפה בנושא אינה קפדנית במיוחד, מומלץ להצטייד באשרת הכניסה הרלוונטית, בהתאם למטרת הנסיעה, כלומר ויזה עסקית למטרות עסקים, ויזה תייר למטרות טיול והנאה.

 

ניתן להנפיק ויזות לסין לתקופה של עד 10 שנים או עד תוקף הדרכון (המוקדם מבניהם)

וללא הגבלת כניסות, למטרת תיירות או עסקים.

 

הדרכונים היחידים שמקבלים אשרה עד 10 שנים הם – דרכונים ישראליים.

בחידוש דרכון יש לחדש גם את האשרה. לא ניתן יהיה לטוס עם שני דרכונים.

תוקף הוויזה יסתיים בחודש בו הונפקה הוויזה. 

 

ויזה למטרת מעבר (טרנזיט)- אין צורך בויזה לשהייה של עד 24 שעות.

הנפקת ויזה עסקית לסין

בעל דרכון ישראלי נדרש להנפיק ויזה לסין לצורך נסיעה למטרת עסקים.

לבעלי אזרחות כפולה (ישראלית + זרה) מומלץ להנפיק את הויזה בדרכונם הישראלי, עקב מגבלות של נהלי עבודה ועקב עלויות. 

נא לא לשלוח דרכונים עם כיסויים.

השגרירות מסירה את הכיסויים מן הדרכונים ולא נוכל לקחת אחריות על כיסויים שיישלחו ולא יוחזרו ללקוח. 

מסמכים דרושים: 

 

1. דרכון בתוקף לפחות לחצי שנה מיום היציאה מהארץ, ומכיל לפחות שני עמודים ריקים להנפקת הוויזה + צילום דרכון.

2. תמונת פספורט אחת

3. טופס חתום ומלא  - בסעיפים שאינם רלוונטיים יש לציין N\A או NONE (לא להשאיר סעיפים ריקים). שימו לב בעת מילוי טופס הבקשה: סעיף Major family - 1.23 – יש למלא את כל פרטי בני המשפחה של מגיש הבקשה כולל מקצוע וקרבה.

4. מכתב הזמנה משותף/לקוח/ספק בסין, כולל פרטי הנוסע (מין הנוסע, שם מלא כפי שמופיע בדרכון ומספר הדרכון), פרטי החברה, חותמת וחתימה. על המכתב לכלול פרטים לגבי מטרת הביקור: תאריכים, משך שהייה, מקומות ביקור, אנשי קשר בסין (שם, טלפון ותפקיד) וטיב הקשר בין החברות. כמו כן יש לציין מי מממן את הנסיעה. לקבלת מכתב הזמנה לדוגמא, לחצו כאן.

נוהל עבודה / זמן טיפול ועלויות

נוהל רגיל: 4 ימי עבודה בשגרירות, 310 ש״ח

נוהל דחוף: 2 ימי עבודה בשגרירות, 440 ש״ח

ימי עבודה של שגרירות סין- ראשון-חמישי בלבד


הנפקת ויזת תייר לסין

בעל דרכון ישראלי נדרש להנפיק ויזה לסין לצורך נסיעה למטרת תיירות.

לבעלי אזרחות כפולה (ישראלית + זרה) מומלץ להנפיק את הוויזה בדרכונם הישראלי, עקב מגבלות של נהלי עבודה ועקב עלויות.ויזה למטרת תיירות ניתן להנפיק לכניסה אחת או שתיים בלבד. 

נא לא לשלוח דרכונים עם כיסויים.

השגרירות מסירה את הכיסויים מן הדרכונים ולא נוכל לקחת אחריות על כיסויים שיישלחו ולא יוחזרו ללקוח. 

מסמכים דרושים:

1. דרכון בתוקף לפחות לחצי שנה מיום היציאה מהארץ, ומכיל לפחות שני עמודים ריקים להנפקת הוויזה + צילום דרכון

2. תמונת פספורט אחת

3. טופס חתום ומלא (ר' מסמכים מצורפים למטה). בסעיפים שאינם רלוונטיים יש לציין N\A או NONE (לא להשאיר סעיפים ריקים). שימו לב לדגשים הבאים במילוי טופס הבקשה: סעיף Major family - 1.23 – יש למלא את כל פרטי בני המשפחה של מגיש הבקשה כולל מקצוע וקרבה.

4. לו"ז טיסות - אין צורך בכרטיס סופי, אלא בתכנית טיסה או הזמנה ראשונית בלבד. יש לוודא שתכנית הטיסה מציגה יציאה מישראל, כניסה אל סין (אפשר בטיסה לא ישירה) ויציאה מסין בחזרה לישראל (שוב- אפשר בטיסה לא ישירה).

5. שובר מלון - חובה. 

נוהל עבודה / זמן טיפול ועלויות

נוהל רגיל: 4 ימי עבודה בשגרירות, 310 ש״ח

נוהל דחוף: 2 ימי עבודה בשגרירות, 440 ש״ח

ימי עבודה של שגרירות סין- ראשון-חמישי בלבד 

העברת המסמכים:
 
אנא העבירו את המסמכים אלינו לכתובת: [email protected]

לא סגורים על כל הפרטים?

צרו עימנו קשר ונשמח לעמוד לשרותכם.

*9817

נשלח בהצלחה