מתאריך
03 דצמ׳
עד תאריך
25 דצמ׳
נוסעים

ויזה להודו

הוצאת ויזה להודו עם המומחים של אמסלם

ויזה אלקטרונית להודו
 
בעל דרכון ישראלי נדרש להנפיק ויזה להודו לצורך נסיעות עסקים ותיירות.
ויזה אלקטרונית להודו למטרת תיירות או עסקים ניתנת לתקופה של שנה כ-365 יום.

ויזה אלקטרונית לא מתאימה לנוסעים המגיעים לבקר או להתלוות 
לחברות ביטחוניות/ממשלתיות.

קבלת אישור הויזה מתבצעת דרך המייל, אותה תדרשו להדפיס ולהציג בעליה למטוס
בהגעתכם להודו הויזה תוחתם בדרכון דבר שיכול לגרום לעיכובים קלים בכניסה.

סוגי האלקטרונית:
ויזה תיירות אלקטרונית לחודש (שתי כניסות) -  50USD.
ויזה אלקטרונית תיירות לשנה -  90USD.
ויזה אלקטרונית עסקית לשנה - 120USD
מסמכים דרושים:

1. טופס בקשה מלא.
2. צילום דרכון - הדרכון צריך להיות בתוקף לפחות כ-6 חודשים.
3. תמונת פנים ברורה בצבע.
4. ויזת עסקים בלבד - נדרש לספק צילום כרטיס ביקור / חתימת אימייל אשר מכילה את כל הפרטים של כרטיס הביקור.
5. ויזת עסקים בלבד - פרטי המזמין מהודו אשר יכללו : שם החברה, כתובת מלאה, 
מס' טלפון, ואתר האינטרנט.
העלות כוללת את האגרה כולל דמי הטיפול.
זמן טיפול: 2-4 ימי עבודה.
ויזת תיירות להודו בדרכון:
1.דרכון בתוקף לשנה עם 2 דפים ריקים לצורך הנפקת אשרה. אם הדרכון הונפק במהלך השנה האחרונה – חובה לצרף דרכון קודם. למי שאין, חייב להביא ממשרד הפנים תדפיס כניסות ויציאות. מי שיש לו אזרחות נוספת חובה לצרף דרכון זר. מי שלא נולד בארץ ואין לו אזרחות נוספת, מחויב לצרף מכתב הצהרה באנגלית לכבוד הקונסוליה ההודית חתום ע"י הלקוח שאין לו אזרחות נוספת.

2.טופס מקוון מלא, מודפס וחתום בעמודים הראשון והשני של הטופס. מילוי הטופס ניתן לעשות דרך האתר: https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html.

3. שתי תמונות פספורט רגילות עדכניות וזהות מהחצי שנה האחרונה.
עלות הויזה: 645 ש"ח המחיר כולל אגרה, משלוחים ודמי טיפול.
זמני טיפול: עד כ-8 ימים בשגרירות, השגרירות פעילה רק בין הימים שני - חמישי.

ויזת עסקים להודו בדרכון:
1.דרכון בתוקף לשנה עם 2 דפים ריקים לצורך הנפקת אשרה. אם הדרכון הונפק במהלך השנה האחרונה – חובה לצרף דרכון קודם. למי שאין, חייב להביא ממשרד הפנים תדפיס כניסות ויציאות. מי שיש לו אזרחות נוספת חובה לצרף דרכון זר. מי שלא נולד בארץ ואין לו אזרחות נוספת, מחויב לצרף מכתב הצהרה באנגלית לכבוד הקונסוליה ההודית חתום ע"י הלקוח שאין לו אזרחות נוספת

2. טופס מקוון מלא, מודפס וחתום בעמודים הראשון והשני של הטופס. מילוי הטופס ניתן לעשות דרך האתר: https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html
שתי תמונות פספורט רגילות עדכניות וזהות מהחצי שנה האחרונה.

3.יש לצרף למשלוח הדרכון מכתבי הזמנה כדלהלן: א. מכתב הזמנה עסקי מהחברה בארץ עם חתימה וחותמת מקוריים. ב. מכתב הזמנה עסקי מהחברה בהודו עם חותמת וחתימה.
פרופיל חברה באנגלית, קורות חיים באנגלית.
עלות הויזה: 720 ש"ח המחיר כולל אגרה, משלוחים ודמי טיפול.
זמני טיפול: עד כ-8 ימים בשגרירות, השגרירות פעילה רק בין הימים שני - חמישי.
​​​​​

לא סגורים על כל הפרטים?

צרו עימנו קשר ונשמח לעמוד לשרותכם.

*9817

נשלח בהצלחה