מתאריך

עד תאריך

נוסעים

ויזה להודו

הוצאת ויזה להודו עם המומחים של אמסלם

ויזה אלקטרונית להודו

 

בעל דרכון ישראלי נדרש להנפיק ויזה להודו לצורך נסיעות עסקים ותיירות.

האשרה האלקטרונית להודו ניתנת לכ120 ימים מתוכם עד כ60 ימי שהייה בהודו בלבד.

 

מתאריך ההנפקה יש למבקש הויזה תקופה של כ120 ימים להיכנס להודו, האשרה תקפה ל-2 כניסות כאשר הכניסה השנייה צריכה להיות מנוצלת תוך 60 ימים מהכניסה הראשונה ולשהייה מצטברת של לא יותר מ60 ימים.

 

לא ניתן להנפיק ויזה אלקטרונית יותר מפעמיים באותה שנה קלאנדרית, זאת אומרת שלמטיילים אשר מתכננים טיול ארוך בהודו ויזה זו לא מתאימה וגם כן לאנשי עסקים שמתכננים הרבה כניסות ויציאות מהודו.

 

ויזה אלקטרונית לא מתאימה לנוסעים המגיעים לבקר או להתלוות לחברות ביטחוניות / ממשלתיות.

 

קבלת אישור הויזה מתבצעת דרך המייל, אותה תדרשו להדפיס ולהציג בעליה למטוס.

בהגעתכם להודו הויזה תוחתם בדרכון דבר שיכול לגרום לעיכובים קלים בכניסה.

 

מסמכים דרושים:

 

1. טופס בקשה מלא

2. צילום דרכון - הדרכון צריך להיות בתוקף לפחות כ6 חודשים.

3. תמונת פנים ברורה בצבע

4. ויזת עסקים בלבד - נדרש לספק צילום כרטיס ביקור / חתימת אימייל אשר מכילה את כל הפרטים של כרטיס הביקור.

5. ויזת עסקים בלבד - פרטי המזמין מהודו אשר יכללו : שם החברה, כתובת מלאה, מס' טלפון, ואתר האינטרנט.

 

אנא העבירו לנו את את כל המסמכים הדרושים במייל מרוכז בכתובת: [email protected]

 

עלות הויזה:

115$

העלות כוללת את האגרה + דמי הטיפול.

 

זמן טיפול:

2-4 ימי עבודה.


ויזת תיירות להודו בדרכון

אזרחים ישראלים נדרשים לויזה להודו למטרת תיירות.

בעלי אזרחות כפולה (ישראלית+זרה) מחויבים להוציא את הויזה בדרכון הישראלי בלבד אך יש למסור בנוסף את הדרכון הזר.

מספטמבר 2012  ניתן למלא את טופס הויזה באופן מקוון בלבד והשגרירות כבר לא מקבלת את טפסי הבקשה הישנים.

ויזת תיירות להודו ניתנת לעד כ-6 חודשים.

 

מסמכים דרושים:

1. טופס מלא וחתום - נדרש למלא את הטפסים דרך לינק זה, יש ללחוץ REGULAR APPLICATION (בצד שמאל למעלה בצבע כתום) כל השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה, יש לשים לב כי כתובת האימייל,והטלפון רשומים בצורה מדויקת ובנוסף פרטי הצבא הם סעיף חובה. בתחילת הטופס מופיע מספר ההגשה זמני,מומלץ לשמור אותו.        

2. הדרכון חייב בתוקף של לפחות כ6 חודשים, במידה והדרכון הונפק לפני פחות משנה צריך להוסיף את הדרכון הקודם ובמידה ויש דרכון זר יש להוסיפו גם כן.

3. 2 תמונות פספורט זהות ועדכניות (מהחצי שנה האחרונה).

 

 

עלות הויזה: 610  ש"ח

המחיר כולל אגרה, משלוחים ודמי טיפול.

 

זמני טיפול:

עד כ8 ימים בשגרירות, השגרירות פעילה רק בין הימים שני - חמישי.

 

איסוף מסמכים:

לפני איסוף המסמכים העבירו את הטופס וצילום הדרכון למייל שלנו [email protected]

לאחר בדיקה, נתאם מולכם את איסוף המסמכים.


 

ויזת עסקים להודו

 

אזרחים ישראלים נדרשים לויזה להודו למטרת תיירות.

בעלי אזרחות כפולה (ישראלית+זרה) מחויבים להוציא את הויזה בדרכון הישראלי בלבד אך יש למסור בנוסף את הדרכון הזר.

 

מספטמבר 2012  ניתן למלא את טופס הויזה באופן מקוון בלבד והשגרירות כבר לא מקבלת את טפסי הבקשה הישנים.

 

*ויזה עסקית ניתנת לתקופה מקסימלית של 6 חודשים, למעט גופים המורשים לבקש ויזה שנתית.

בקשות שיוגשו עם בקשה לתקופה ארוכה יותר- ייבדקו באופן נקודתי, והויזה תאושר ע"פ שיקולי הקונסוליה לתקופה שנרשמה בבקשה או לתקופה קצרה יותר.

 

מסמכים דרושים:

 

1. טופס מלא וחתום - נדרש למלא את הטפסים דרך לינק זה, יש ללחוץ REGULAR APPLICATION (בצד שמאל למעלה בצבע כתום) כל השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה, יש לשים לב כי כתובת האימייל,והטלפון רשומים בצורה מדויקת ובנוסף פרטי הצבא הם סעיף חובה. בתחילת הטופס מופיע מספר ההגשה זמני,מומלץ לשמור אותו.

בסוף התהליך שמור את טופס הבקשה,נדרש להדפיס את הטופס ולחתום בשתי

הדפים במקומות המיועדים לכך

 

2.הדרכון חייב  בתוקף של לפחות כ6 חודשים, במידה והדרכון הונפק לפני פחות משנה צריך להוסיף את הדרכון הקודם ובמידה ויש דרכון זר יש להוסיפו גם כן.

 

3. 2 תמונות פספורט זהות ועדכניות (מהחצי שנה האחרונה).

 

4. מכתב מהחברה בארץ-  נדרש מכתב מקורי, מודפס בצבע, חתום ידנית (כולל שם ותפקיד החותם) עם הטבעת חותמת החברה,. **יש לכלול במכתב שם מלא של הנוסע ומספר הדרכון. יש לציין בקצרה, במה עוסקת החברה, ולכלול במכתב את פרטי מבקש הויזה, תפקידו, מטרת הנסיעה להודו, פרטי אנשי קשר, וכן את שמו ותפקידו בחברה של האדם החתום על המכתב.

 

5.מכתב הזמנה מחברה בהודו- כולל פרטי החברה, שם מלא של הנוסע ומספר הדרכון. המכתב לא צריך להיות עפ"י פורמט מסוים ואינו צריך להיות מקורי- יש לשמור על התאמה בין מכתב ההזמנה למכתב מהחברה בארץ (במכתב מהחברה בארץ ישנה דרישה לציין את שם החברה בהודו- יש לציין את אותה החברה שממנה מצורף מכתב ההזמנה).

 
6. קורות חיים

7. דף חברה (פרופיל חברה)

עלות הויזה: 720 ש"ח

 

עלות הויזה כוללת אגרה, משלוחים ודמי טיפול.

 

זמני טיפול:

עד כ8 ימים בשגרירות, השגרירות פעילה רק בין הימים שני - חמישי.

 

איסוף מסמכים:

לפני איסוף המסמכים העבירו את הטופס, צילום הדרכון מכתב ההזמנה מהודו ומכתב מהחברה בארץ  למייל שלנו [email protected] ולאחר בדיקה נתאם מולכם את איסוף המסמכים.

לא סגורים על כל הפרטים?

צרו עימנו קשר ונשמח לעמוד לשרותכם.

*9817

נשלח בהצלחה