מתאריך

עד תאריך

נוסעים

ויזה למיאנמר (בורמה)

הוצאת ויזה למיאנמר (בורמה) עם המומחים של אמסלם

בעלי דרכון ישראלי זקוקים לויזה על מנת להיכנס למיאנמר (בורמה).

על-פי עדכון רשויות ההגירה במיאנמר (בורמה) אשרות כניסה ליחידים ניתן להוציא בארץ ובשגרירויות השונות של מיאנמר בחו"ל.

 

הנפקת ויזה עסקית למיאנמר (בורמה)

בעל דרכון ישראלי נדרש להנפיק ויזה למיאנמר (בורמה) לצורך נסיעה למטרת עסקים.

את הויזה יש להנפיק מראש, בשגרירות מיאנמר בישראל.

הויזה ניתנת לתקופה של 3 חודשים מיום ההנפקה לכניסה אחת, ומאפשרת שהייה של עד 30 ימים (הארכת השהייה אפשרית לאחר הכניסה).

 

ויזה עסקית רבת כניסות: נוסעים שביקרו במדינה 3 פעמים או יותר במהלך השנה האחרונה יכולים להגיש בקשה לויזה רבת כניסות. ויזה זו ניתנת לתקופה של בין 6 חודשים ל12 חודשים, ומאפשרת שהייה של עד 10 שבועות (70 ימים) (הארכת השהייה אפשרית לאחר הכניסה).

לפרטים נוספים- פנו אלינו.

 

מסמכים דרושים 

1. דרכון בתוקף ל 6 חודשים לפחות, המכיל לפחות שני עמודים ריקים. 

2. טופס בקשה מלא וחתום. לפנסיונרים- נא לציין עיסוק אחרון. 

3. 2 תמונות עדכניות (חצי שנה אחרונה) וזהות, על רקע לבן. *למרכיבי משקפיים: יש להצטלם ללא משקפיים

4. מכתב עסקי ממקום העבודה, המפרט את נסיבות הנסיעה, ופרטי אנשי קשר במיאנמר

5. מכתב הזמנה ממיאנמר, כולל פרטי החברה, פרטי הנוסע וכו'.

 

עלויות 

כניסה אחת, נוהל רגיל - 410 ש"ח.

כניסה אחת, נוהל דחוף - 440 ש"ח. 

כולל דמי טיפול, העברות ומסירות

 

נוהל עבודה / זמן טיפול 

נוהל רגיל - 5 ימי עבודה בשגרירות

נוהל דחוף - 3 ימי עבודה בשגרירות

 

ימי עבודה של שגרירות מיאנמר- שני-שישי בלבד

 

הנפקת ויזה למיאנמר למטרת תיירות

בעל דרכון ישראלי נדרש להנפיק ויזה למיאנמר (בורמה) לצורך נסיעה למטרת תיירות או טיול.

את הויזה יש להנפיק מראש, בשגרירות מיאנמר בישראל.

 

הויזה ניתנת לתקופה של 3 חודשים מיום ההנפקה לכניסה אחת, ומאפשרת שהייה של עד 28 יום

הארכת השהייה אינה אפשרית.

 

מסמכים דרושים:

1. דרכון בתוקף ל 6 חודשים לפחות, המכיל לפחות שני עמודים ריקים.

2. טופס בקשה מלא וחתום . לפנסיונרים- נא לציין עיסוק אחרון.

3. 2 תמונות עדכניות (חצי שנה אחרונה) וזהות, על רקע לבן.

*למרכיבי משקפיים: יש להצטלם ללא משקפיים.

4. לו"ז טיסות

5. שובר הזמנה למלון

 

עלויות

כניסה אחת, נוהל רגיל - 375 ש"ח.

כניסה אחת, נוהל דחוף - 405 ש"ח.

כולל דמי טיפול, העברות ומסירות

 

נוהל עבודה / זמן טיפול

נוהל רגיל - 5 ימי עבודה בשגרירות

נוהל דחוף - 3 ימי עבודה בשגרירות

 

ימי עבודה של שגרירות מיאנמר- שני-שישי בלבד

 

העברת המסמכים:
 
אנא העבירו את המסמכים אלינו לכתובת: [email protected]

לא סגורים על כל הפרטים?

צרו עימנו קשר ונשמח לעמוד לשרותכם.

*9817

נשלח בהצלחה