מתאריך

עד תאריך

נוסעים

ויזה לניגריה

הוצאת ויזה לניגריה עם המומחים של אמסלם

ויזת עסקים לניגריה

בעל דרכון ישראלי נדרש להנפיק ויזה לניגריה לנסיעה למטרת עסקים ותיירות.

את האשרה לא ניתן להנפיק בכניסה למדינה ויש להצטייד באשרה מתאימה מראש.

הויזה ניתנת לרוב לכניסה אשר אפשר לנצלה תוך שנה והשהייה המותרת בניגריה היא עד כ30 ימים, אלא אם מצוין אחרת.

 

מסמכים דרושים:

 

1. טופס בקשה מלא על כל פרטיו יש להקפיד על מילוי הטופס בעט כחול בלבד.

2. דרכון בתוקף לשנה לפחות, חייב להכיל לפחות עמוד אחד ריק לגמרי לטובת הדבקת הויזה.

3. מכתב מקור מהמעסיק בארץ חייב להיות מופנה בצורה הזו בדיוק:

THE AMBASSADOR

EMBASSY OF NIGERIA

TEL AVIV

ISRAEL

 

Attention`IMMIGRATION DESK

 

המכתב צריך לכלול תפקיד הנוסע בחברה, אם הנוסע עובד בחברה או יועץ חיצוני,מטרת הנסיעה, זמן השהייה, מי אחראי על הנוסע בזמן שהותו.

המכתב חייב להיות על גבי דף מקורי של החברה וחתום ע"י בעל סמכות (מנכל/יו"ר וכו')

4. מכתב הזמנה מניגריה צבעוני מופנה לשגרירות באותה צורה כמו במכתב המעסיק בארץ,המכתב יכלול פרטי נוסע (שם מלא ומספר דרכון) ותאריכי שהייה.

במכתב חייבת להיות מצוינת השורה הזו:we accept full responsibility for his  immigration as well as financial support during his stay in Nigeria.

5. 2 תמונות פספורט זהות ועדכניות.

6. צילום ת.ז של מבקש הויזה.

7. אישור רשמי שהמזמין מניגריה רשום ברשם החברות בניגריה.

8. לו"ז טיסות ושובר מלון לתקופת השהייה הראשונה בניגריה.

 

עבור ויזת עסקים רבת כניסות נדרש בנוסף:

3 ויזות קודמות לניגריה מהשנה האחרונה, במכתב ההזמנה ובמכתב מהחברה בארץ צריך לציין שהלקוח מבקש מולטי.

 

עלות הויזה וזמני טיפול:



כניסה 1, עסקי

- נוהל רגיל, 5 ימי עבודה, 1,225 ש״ח

- נוהל דחוף, 5 ימי עבודה, 1,250 ש״ח

מולטי (מותנה ב2 ויזות קודמות):

- נוהל רגיל, 5 ימי עבודה, 1,1445 ש״ח

- נוהל דחוף, 5 ימי עבודה, 1,470 ש״ח

 

ימי העבודה של השגרירות הם בימים שני, שלישי ורביעי בלבד.

 

עלות הויזה כוללת אגרה, משלוחים ודמי טיפול.

 

איסוף מסמכים:

לפני איסוף המסמכים העבירו את הטופס, צילום הדרכון מכתב ההזמנה מהודו ומכתב מהחברה בארץ  למייל שלנו [email protected] ולאחר בדיקה נתאם מולכם את איסוף המסמכים.

 

 


 

 

ויזת תיירות לניגריה

 

מסמכים דרושים:

 

1. טופס בקשה מלא על כל פרטיו יש להקפיד על מילוי הטופס בעט כחול בלבד.

2. דרכון בתוקף לשנה לפחות, חייב להכיל לפחות עמוד אחד ריק לגמרי לטובת הדבקת הויזה.

3. 2 תמונות פספורט זהות ועדכניות.

4. לו"ז טיסות ושובר מלון לתקופת השהייה הראשונה בניגריה.

5. חובה להביא מכתב הזמנה מהאדם אותו מבקרים בניגריה הכולל כתובת מלאה ומספר טלפון.

6. צילום אישור העבודה של המזמין מניגריה.

7. צילום ת"ז של מבקש הויזה.

8. מכתב ממקום העבודה בארץ שמאשר שמגיש הבקשה עובד ומציין מהו תפקידו.



עלות הויזה וזמני טיפול:


כניסה 1, תיירות:

- נוהל רגיל, 5 ימי עבודה, 1,225 ש״ח

- נוהל דחוף, 5 ימי עבודה, 1,250 ש״ח

 

ימי העבודה של השגרירות הם בימים שני, שלישי ורביעי בלבד.



איסוף מסמכים:

לפני איסוף המסמכים העבירו את הטופס, צילום הדרכון מכתב ההזמנה מהודו ומכתב מהחברה בארץ  למייל שלנו [email protected] ולאחר בדיקה נתאם מולכם את איסוף המסמכים.



 

לא סגורים על כל הפרטים?

צרו עימנו קשר ונשמח לעמוד לשרותכם.

*9817

נשלח בהצלחה