מתאריך

עד תאריך

נוסעים

ויזה לרוסיה

הוצאת ויזה לרוסיה עם המומחים של אמסלם

אזרחים ישראלים יכולים להיכנס לרוסיה למטרת תיירות בלבד ללא ויזה לשהייה של עד 3 חודשים בטווח של חצי שנה (90 ימי שהייה במהלך תקופה של 180 ימים).

ישראלים הנכנסים לרוסיה למטרת עסקים, כנסים, לימודים או עבודה נדרשים להנפיק ויזה מתאימה לצורך כך.

כאשר נוסעים לרוסיה למטרת עסקים חייבים להנפיק ויזה מראש. הכנת וויזה לרוסיה מתחלקת לשני שלבים:

1. הכנת ההזמנה לויזה, ע"י משרד החוץ הרוסי

2. העברת הדרכון לשגרירות לצורך הנפקת הויזה עצמה

 

ויזה למטרת תיירות - אין צורך בויזה למטרת תיירות לבעלי דרכון ישראלי

 


הנפקת ויזה עסקית לרוסיה 

כאשר נוסעים לרוסיה למטרת עסקים חייבים להנפיק ויזה מראש. הכנת וויזה לרוסיה מתחלקת לשני שלבים:

1. הכנת ההזמנה לויזה ע"י משרד החוץ הרוסי.

יש לשלוח אלינו סריקה צבעונית של הדרכון, למלא את טופס הפרטים האישיים (ר' מסמכים בתחתית העמוד)כל הפרטים מועברים לרוסיה לצורך הכנת הזמנה לוויזה במשרד החוץ הרוסי.

2. העברת הדרכון לשגרירות לצורך הנפקת הויזה עצמה

לאחר קבלת ההזמנה מרוסיה, יש להעביר לשגרירות רוסיה בארץ את הדרכון עצמו + 2 תמונות פספורט לצורך הנפקת הוויזה, ופירוט פוליסת ביטוח (באנגלית). יש לציין תאריך מבוקש לתחילת תוקף הוויזה.

 

* ספירת ימי העבודה מתחילה מיום העסקים שלאחר שליחת סריקת הדרכון.

* יש לוודא כי הדרכון מכיל שני דפים ריקים לחלוטין, צמודים (לא שני צדדים של אותו הדף)

* איסוף הדרכון והתמונה יעשה בהתאם לנוהל המבוקש. את איסוף הדרכון יש לתאם איתנו מראש, בהתאם לנוהל העבודה הרצוי

* ניתן להתחיל טיפול בהנפקת וויזה לרוסיה לכל המוקדם 45 ימים לפני מועד הכניסה לרוסיה/תחילת תוקף וויזה מבוקש בוויזה שנתית או 20 ימים לפני מועד הכניסה לרוסיה/תחילת תוקף וויזה מבוקש בוויזות לכניסה 1 או 2

 

חשוב לדעת: בבקשת ויזה שנתית השגרירות לרוב מבקשת להגיע לראיון.

מסמכים דרושים

עבור שלב 1: צילום דרכון, טופס פרטים אישיים (לחץ לפתיחת הקובץ), פירוט פוליסת הביטוח (באנגלית)

עבור שלב 2: דרכון, שתי תמונות, פוליסת ביטוח לתקופת הנסיעה באנגלית

 

כניסה אחת לחודש:

- נוהל רגיל, 12-15 ימי עבודה, 2-3 ימים מתוכם בשגרירות, 1,280 ש״ח

- נוהל דחוף, 8-12 ימי עבודה, 2-3 ימים מתוכם בשגרירות, 1,960 ש״ח

2 כניסות לשלושה חודשים:

- נוהל רגיל, 12-15 ימי עבודה, 8-12 ימים מתוכם בשגרירות, 1,440 ש״ח

- נוהל דחוף, 8-12 ימי עבודה, 8-12 ימים מתוכם בשגרירות, 2,480 ש״ח

מלוטי כניסות לשנה:

- נוהל רגיל, 25 ימי עבודה, 8-12 ימים מתוכם בשגרירות, 2,810 ש״ח

- נוהל דחוף, 15-17 ימי עבודה, 5-8 ימים מתוכם בשגרירות, 6,250 ש״ח

 

העברת המסמכים:
 
אנא העבירו את המסמכים אלינו לכתובת: [email protected]

 

 

לא סגורים על כל הפרטים?

צרו עימנו קשר ונשמח לעמוד לשרותכם.

*9817

נשלח בהצלחה