מתאריך

עד תאריך

נוסעים

ויזה לתאילנד

הוצאת ויזה לתאילנד עם המומחים של אמסלם

בעל דרכון ישראלי המגיע לתאילנד בטיסה (בניגוד לכניסה דרך מעבר גבול יבשתי או כניסה דרך הים)

מורשה לשהות עד 30 ימים ללא צורך בויזה.

 

נוסעים המעוניינים בתקופת שהייה ארוכה יותר נדרשים להנפיק ויזה מתאימה.

 

מסמכים דרושים:

1 .דרכון / תעודת מעבר בתוקף לפחות ל-6 חודשים מיום הכניסה לתאילנד + צילום תעודת הזהות.

2 .צילום ברור של הדרכון / תעודת מעבר. במידה ואזרח ישראלי משתמש בדרכון זר, עליו לצרף תצלום תעודת זהות.

3 .2 תמונות פספורט זהות ועדכניות על רקע כחול / לבן

4 .העתק של הזמנת טיסה / כרטיס טיסה אלקטרוני

5 .העתק של הזמנת המלון הראשונית

6 .מכתב (מודפס באנגלית) ממקום העבודה של מבקש הוויזה שמצהיר כי:

א. המבקש עובד ומועסק במקום עבודה זה

ב. תלוש שכר אחרון

ג. במידה ומבקש הבקשה עצמאי עליו להביא אישור עסק

ד. במידה ומבקש הבקשה מובטל או סטודנט, עליו לצרף מכתב המודפס באנגלית ובו יסביר כיצד לכלכל את עצמו בעת שהייתו בתיאלנד.

 

* חשוב לציין -

1 .הליך קבלת הוויזה יחל רק לאחר שמבקש הבקשה הגיש את כל המסמכים כנדרש. בקשות לויזה עם מסמכים חסרים לא תתקבלנה!

2 .כל המסמכים שהוגשו חייבים להיות באנגלית. מסמכים בעברית או כל שפה אחרת, לא יתקבלו

   טופס בקשה מלא וחתום (לחץ לפתיחת הקובץ, או ראו טופס מצורף בתחתית העמוד)

 

  1. 1. ויזה לכניסת אחת Single entry

 

תוקף הויזה הוא לשלושה חודשים ממועד ההנפקה,

עד 60 ימי שהייה רצופים לכל כניסה, מיום הכניסה לתאילנד

* עלות - 360 ש"ח

 

  1. ויזה רבת כניסות (תיירות) Multi-entry

 

תוקף הויזה הוא ל-6 חודשים ממועד ההנפקה,

עד 60 ימי שהייה רצופים לכל כניסה, מיום הכניסה לתאילנד.

 

**כל המסמכים חייבים להיות באנגלית!**

 

* עלות - 960 ש"ח

זמן הטיפול - עד 5 ימי עבודה

העברת המסמכים:
 
אנא העבירו את המסמכים אלינו לכתובת: [email protected]

 

לא סגורים על כל הפרטים?

צרו עימנו קשר ונשמח לעמוד לשרותכם.

*9817

נשלח בהצלחה