מתאריך
09 מרץ
עד תאריך
14 מרץ
נוסעים

ויזה לויאטנם

הוצאת ויזה לויאטנם עם המומחים של אמסלם

כל המעוניין להיכנס לוייאטנם זקוק לאשרת כניסה – ויזה (למעט מספר מדינות, כגון מחזיקי דרכון אסייתי וסקנדינבי), המונפקת ע"י משרד הפנים הוייטנאמי.

 

נכון להיום ניתן להנפיק את אשרת הכניסה ב2 צורות: 

כמדבקה בדרכון (מבוצע בשגרירות וייטנאם בארץ) בדרך זו אפשר להיכנס לוייאטנם דרך האוויר ודרך היבשה. 

אישור מראש לויזה בהגעה לוייטנאם בדרך זו אפשר להנפיק ויזה בצורה מהירה וקלה יותר אך מתאימה לכניסה אווירית בלבד.

 

ויזה לויאטנם מדבקה בדרכון

בעל דרכון ישראלי נדרש להנפיק ויזה לוייטנאם למטרת תיירות או עסקים.

הויזה בדרכון מומלצת בעיקר לאנשים המתכוונים להיכנס לוייטנאם דרך היבשה.

מסמכים דרושים:

1. טופס בקשה מלא וחתום.

2. דרכון בתוקף לחצי שנה לפחות מיום הנפקת הויזה ובעל 2 עמודים ריקים לפחות

3. תמונת פספורט עדכנית (תמונות מחצי השנה האחרונה)

 

דרישות אלו מתאימות גם לויזת תיירות וגם לעסקים.

 

סוגי הויזות ועלותם:

כניסה אחת לחודש:

- נוהל רגיל, 5 ימי עבודה, 460 ש״ח

- נוהל דחוף, 3 ימי עבודה, 540 ש״ח

 

רב כניסות לחודש:

- נוהל רגיל, 5 ימי עבודה, 590 ש״ח

- נוהל דחוף, 3 ימי עבודה, 670 ש״ח

 

רב כניסות לשלושה חודשים:

- נוהל רגיל, 5 ימי עבודה, 690 ש״ח

- נוהל דחוף, 3 ימי עבודה, 770 ש״ח

 

 

 

 

נוהל עבודה / זמן טיפול:

  • נוהל רגיל: 5 ימי עבודה בשגרירות
  • נוהל דחוף: 3 ימי עבודה בשגרירות
  • ימי עבודה של שגרירות וייטנאם- שני-שישי בלבד



איסוף מסמכים:

לפני איסוף המסמכים העבירו את הטופס וצילום הדרכון  למייל שלנו [email protected]

ולאחר בדיקה נתאם מולכם את איסוף המסמכים.

 


 

אישור מראש לויזה בהגעה לוייטנאם

 

בעל דרכון ישראלי נדרש להנפיק ויזה לוייטנאם, למטרת תיירות או עסקים.

 

הנפקת אישור לקבלת הויזה בהגעה היא קלה, מהירה ופשוטה, ולמעשה אין צורך להיפרד מהדרכון למשך התהליך.

קבלת הויזה בפועל גם היא קלה ופשוטה, והיא מתבצעת עם הנחיתה בוייטנאם, ישירות מול פקידי ההגירה.

 

חשוב לדעת שאפשר להיכנס לוייטנאם עם ויזה זו דרך האוויר בלבד.

מסמכים דרושים:

צילום דרכון בתוקף

טופס בקשה להנפקת אישור (אונליין)

עלות:

כניסה אחת לחודש:

- נוהל רגיל, 4 ימי עבודה, 250 ש״ח

- נוהל דחוף, 2 ימי עבודה, 320 ש״ח

- נוהל בהול, יום עבודה אחד, 380 ש״ח 

 

רב כניסות לחודש:

- נוהל רגיל, 4 ימי עבודה, 350 ש״ח

- נוהל דחוף, 2 ימי עבודה, 400 ש״ח

- נוהל בהול, יום עבודה אחד, 450 ש״ח 

 

 

רב כניסות לשלושה חודשים:

- נוהל רגיל, 4 ימי עבודה, 400 ש״ח

- נוהל דחוף, 2 ימי עבודה, 450 ש״ח

- נוהל בהול, יום עבודה אחד, 500 ש״ח 

  

 

** בנוסף לעלות הנפקת האישור יש להצטייד ב 25 $ / 50 $ USD במזומן, לתשלום לרשויות ההגירה בוייטנאם עבור הנפקת הויזה.

כמו כן יש להצטייד ב-2 תמונות פספורט עדכניות, ולפחות 2 עמודים ריקים בדרכון (לטובת הדבקת הויזה וחותמת).

 

נוהל עבודה / זמן טיפול: 

  • נוהל רגיל: 4 ימי עבודה בשגרירות
  • נוהל דחוף: 2 ימי עבודה בשגרירות
  • נוהל בהול: בתוך יום עסקים אחד
  • ימי עבודה רלוונטיים- שני-שישי בלבד

 

העברת המסמכים:
 
אנא העבירו את המסמכים אלינו לכתובת: [email protected]

 

לא סגורים על כל הפרטים?

צרו עימנו קשר ונשמח לעמוד לשרותכם.

*9817

נשלח בהצלחה